Ta tag i sov rummet maybe!

Vet ni nu ska jag ta tag i sov rummet måste lägga in lite kläder i garderoberna och bädda för om ett tag kommer ju faktiskt gästerna och då vill man ju att sov rummet ska se bra ut eftersom det är där balkongen är och det är ditt alla måste gå om dem ska röka så att jag måste städa ordning så det e fint, Ja jag kanske mina kläder hejvilt när jag inte vet vad jag ska ha på mig xD

you know my name. Not my story!



happy new year :-)



sista dagen på år 2012 taggade inför ett nytt år? gissa om jag är :-)

Taggar träning!

Snackat med en FD vän om tränings tips och shit, Hon har ju hållt på ett tag och tränat och hennes träning har gett resultat och sitta läsa på internet osv ger mig inget så jag tänkte att nån man endå känner som håller på med viktminskning kan ge mig bättre tips än nätet så catching nice tips jag fick så nu taggar jag som tusan inför nyår och efter nyår med träning etc. kanske ska satsa på ist för att köpa busskort till stallet satsa på power walk ditt?
Som en start skippa busskortet och köra på powerwalking yes! Hejdå kilon hallo new me! :D

- Före och efter bilder kommer självklart att publiceras och massa annat  ;)

tyngsta med nice flow.



fan jag är rå taggad inför nyår att det är helt sjukt. är ni?

fight for you



cuz i want you high .

Live your life!

Idag har det vart full fart med stor städning från golv till tag nu äre cleant endast sov rummen kvar men det tas i morgon bitti :) Har ni några planer inför i morgon? Här ska vi ha gäster min sambos bror hans dotter samt hans flickvän och son kommer hit på lite firande det blir middag och skojj :) Eventuellt nyårs vandring blir det också förhoppningsvis detta år förra året vart det ju inget men jag hoppas på denna gång :)

Spotify Listor!

Eftersom min syrra lånade min spoify en kväll för att lyssna på Justin Bieber och Michael Jacksson snäll som jag e lånade ju jag självklart ut min spotify men dagen där på var alla mina musik listor borta och kvar var två listor med Justin bieber & jacksson hmm . Inte så roande men iaf nu sitter jag och får i ordning på min musik igen och fixar nya spotify listor :P haha .. Sen efter det blir det nog lägga sig börjar bli trött allt! :)
 

Rejta!

Comviq
 
Sjukt bra, alla mina vänner har comviq resultera till att jag ringer gratis till alla mina vänner 5000 fria sms med comvig kompis 195 , Sjukt bra, rekomenderas staaarkt!!
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
 

Nyårslöften!

Snart Nyår & har ni några nyårslöften?
Jag har haft många gånger att sluta röka men har inte lyckats så jag skippar det denna gång & kör på att gå ner i vikt istället xD att bli sambo satte ju sina spår vill jag säga mycket gottande på kvällarna osv så nej nu har vi stoppat det och kör endast på Fredagar/lördagar men nu efter nyår blir det ändring på det också då blire endast frukt som ersätter fredagsmyset ;) & sen sluta med feta grädden i maten vi alltid har och kör på vanligt 15% Matlagningsgrädde I NÖD FALL i dem måltider som kräver & ut och röra på oss mins 1 timme om dan efter måltid & mycket grönsaker samt halverade portioner :) En bra start,  Funderar på om man ska börja med soppdieten i en vecka som start men de får funderas på!
 

Jag som 17-18 åring,(Innan graviditet) Detta är mitt mål under 2013.

Tattueringen gjord & nu är vi hemma i norrköping!

Tattueringen är gjord och jag är sjukt nöjd, Bild kommer så fort svullnaden lakt sig lite mer, Tack Eson för att du tog dig tid för att göra denna på mig, Nu sitter 9 tattueringar på min kropp  :)
Nu är vi iaf hemma i norrköping igen kom igår kväll så idag har jag vart ute i stallet en stund och sedan stor handlat, Imorgon blir det stor städning av lägenheten och planering inför nyår, mat och sådant är redan klart och inhandlat då men lita annan planering krävs om hur dagen ska se ut :)
Bild på julklapparna ska försökas ordnad men har inte hunnit med de eftersom vi kom hem igår och så mycket att göra idag så lovar ingenting men ska försöka till veckan ;)

Tattuering på Torsdag!

Denna ska jag tattuera på Torsdag :)


På armen ska den sitta hade jag tänkt :) precis under armbågen ungefär svårt att förklara men bild kommer ju så klart när det 'är klart det lovar jag xD 

God Jul på er mina Lovers & kanske haters?

Sitter hemma hos Mamma i umeå vart här sedan i Söndags kväll, Massa trassel vare när vi åkte hit, hade ju bokat tåg från sundsvall men det var inställt och ingen visste vilken buss soms kulle vart inte ens chafförerna själva så det blev fett med förseningar osvosv . + att jag hade Alvin med mig ju som gick och vi åkte först från hudiksvall från farmor med buss till sundsvall så vi fick gå visserligen inte långt men det kändes helvetes långt att gå med all våt packning vi hade o massa julklappar och alvin går ju inte så fort kissnödig vart han och stopp i toan och fan o hans moster men fram kom vi iaf :) Och nu äre redan tisdag och vi åker hem i morgon eller hem och hem åker till Roslagen en sväng och stannar där några nätter ska även tattuera mig på Torsdag awesome :) Älskling betalar som en julklapp hiihi. Fick massa fint i julklapp som;

* Tjocka varma ben värmare
*presentkort
*pengar
*bio biljetter
*bodylotion
*Linne
*Nät linne
* Långärmad lite luftigare tröja

Hmm vad fick jag mer minns jag inte va så mycket har säkert glömt något men isf uppdaterar jag det med ett KOMIHÅG inlägg :P 

Alvin fin;
* En STOR sopbil med masas finneser
*En mindre sopbil med ljud och ljus
*2 tshirtar med mcqueen blixten och Bärgarn
*Långärmad tröja "I am not a teddy" ståre på den
*fleece tröja
*Kulor
*ritblock o pennor
*strumpor
* bilar
*pengar
*verktygslåda

& jaa en jävla massa jag vet att jag glömt en hel del men det kommer väl xD 
Tråkigt att vi åker i morgon tiden går så fort & alltid lika jobbigt att åka iväg från nära och kära faktiskt!! 

hudiksvall here i am.

sitter hemma hos farmor i hudiksvall ätit varma mackor nu ikväll tidigare stanna vi i kungaberget o käkka middag hos faster och kusinerna :-) trevligt var år o dar sen jag träffa dem så d var kul. imorgon bär de vidare till umeå men innan lite shopping ;-)

Godnatt!

Nej nu går vi och lägger oss och ser om vi vaknar i morgon bitti eller ej :)
Måste bara påpeka, mina fönster har låtit jäävligt skumma nu ikväll, som om det spricker, See yaaa!

sons<3



Juste dem vet allt!



Tror ni detta stämmer eller kommer jorden verkligen gå under i natt? ;)

Mys dag ute i stallet & natt människa!!

Sista dagen istallet på över en Heeeel vecka, Så tråkigt :( . Även fast han inte rids nu så äre super mysigt att bara vara där uppe och pyssla med mockningen och Maten och borstningen o promenaderna osv :)  Idag var vi ute i paddocken och busa i snön, longerade lite gran sen var han för det mesta lös men allt han gjorde  var och gå efter mig där jag gick eller stack ner huvudet lite då och då för och leta gräs :p  Han vet iaf vem det är som bestämmer och det är bra! Han funkar ju fin fint när jag körde lite NH - Ledning körde på lång grimskaftet först och det gick ju utan problemos sen när han var lös så gick han fin fint efter mig inte för nära och inte för långt bort och när jag stanna så stanna han, när jag börja gå gick han. Det är tecken på att han vet vem som är ledaren och det är den som hålleri grimskaftet, En perfekt mys dag ute i skogen på paddocken inge andträngning förutom de lilla longeringen vi gjorde annars bara bus och lek i snön & lite NH - Ledning!
Nu sitte jag här och väntar på att klockan ska slå 00:00 för att betala in räkningarna och jag är ju sån natt människa så jag kommer inte sova än på ett tag iaf, Fast varför betala räkningarna när jorden går under vid typ 02:12? ^^  Tror ni påt alltså att jorden kommer gå under?  I don´t think so ha! :P

Sammanställning av betyg!

Idag var Alvin med mig i skolan - tyckte han inte var så roligt men det gick bra trotts allt :)
Fick betyget D i Etiken kanske jag berättat? Men iaf fick Betyget E i Hälsopedagogiken nu är det bara Vård & Omsorg 1 som saknas och det får jag förhoppningsvis idag :p Ska till skolan snart och hämta sammanställningen för min lärare hade tappat bort min och en tills sammanställning så vi kunde hämta den senare idag sa hon så förhoppningsvis har hon hunnit med Voa 1 också när jag kommer :) .

- haha Grannar försöker ge igen eller och drar upp soppkvast i deras tak eller vad dem gör? Patetiskt!
Jaja startar man ett krig får man kriget tåla sen också, det går inte att kasta skit utan att få skit så det så!

Året 2012 .

Snart är detta år slut och det är väl dags att sumera det eller hur det stavas!
Detta år har varit omtumlande, Jag har tagit stora beslut som påvärkat både mig och min son fysiskt och psykiskt, ekonomiskt och en stor förändring, Jag flyttade från Umeå till Norrköping ingen big deal egentligen eftersom 3 år tidigare flytta jag från Stockholm till umeå MEN det stora MEN är när jag flytta till umeå hade jag mamma o syskon där, Norrköping NOBODY, Jo min bästa vän och min pojkvän jag träffat i besöken ner hit men ingen familjemedlem utan jag var helt alone stå helt på egna ben, Jag fick jobb här som en sån där irriterande telefonförsäljare från Telenor tog mod till att berätta för mamma om mitt beslut att flytta som jag vet skulle krossa hennes hjärta till tusen och var jobbigt för mig och min son, Flytten gjordes och det var sjukt jobbigt jobbigare än jag trodde, slutade på jobbet ekonomin kraschade för oss där stod vi med ett barn och en lägenhet och noll pengar(vi löste det jävligt bra endå) sambon fick jobb nå månader senare en lättnad, Alvin börja på dagis jag började i skolan börja skaffa mig vänner efter alla motgångar genom annonsering om att hitta en medryttar häst, vänner från skolan.
Jag har gått från att mått nå sjukt jävulskt bra till att bli psykiskt ner bruten av saknad längtan och förlorade vänner,
står helt på egna ben, ett helt nytt liv & en stor förändring från små stads tjej till stor stads tjej, mognare, skötsam, ansvarsfull och lärt mig handskas med pengar och min attityd! Nu står jag här stolt över vad jag har vågat göra och kämpat igenom motgångar av sorg och saknad, till att va förlovad lycklig och har ett nätvärk! & nu efter flytten ska vi igen åter till umeå 7 månader senare förförsta gången träffa familjen i umeå sån lycka känslan obeskrivlig.

Under detta år förlorade jag också en mycket nära vän, Han vart mördad i vallentuna centrum,
Knivhuggen, 2 av mördarna går fria, efterlysta! Fallet vart uppmärksammat av media, Efterlyst tog upp fallet,
Och chocken var stark kunde inte gråta förnekade och trodde inte på det förens tills dagen kom och det var begravning tårarna sluta aldrig rinna, Jocke jag saknar dig mer än någonsin du är min vän för livet
och du finns med mig varje dag, tack för allt du gav mig älskad och saknad för evigt <3

 
Så fuck er som inte trodde jag skulle klara av detta, här står jag
visserligen med en stor saknad och sorg - starkare än någonsin!


Stallet och middag med sambons bror & familj!

Idag var det stallet dags ut och mysa med Tyrone :) Älskar att va ute i stallet så lugnt och fridfullt och slippa stressen inne i stan. Sedan  var det middags dags när ja kom hem och min sambos bror hans dotter och tjej kom över på middag :)  Sedan bara lugnt och planera inköpet av alla julklapparna och födelsedags presenter osv, arbetslös och frågan hur fan har man egentligen råd med alla dessa julklappar och resandet sverige runt för hälsa på familj och släkt? ja ni råd får man iaf :P Nej men studerande så får man ju CSN och shit så och sambon har heltids jobb (Men DOCK inte hans pengar jag reser runt med och handlar upp - måste poängtera) annars blire snack jag vet! :P Sonen är ju lycklig såklart över att få träffa Mormor och mostrarna i umeå igen var ju sist i Maj då flytt lasset gick som han senast träffa dem stackarn e ju så jobbigt för han psykiskt det syns, sen allt det här med dagis och som händer inte lätt och va liten!  Sen har han ju vart med istallet också och de syns på han att han tycker det är kul mellan åt att kunna springa fritt på stall plan utan en bil eller att han stör nån, och att få gå promenad med hästen e ju super kul trotts att han e tre gånger så större än Alvin själv :P   Och borsta var ju jätte kul dock nådde han bara under magen och bena men de var kul endå mindre kul och mocka men lite kul att fixa maten till hästen :)
 


Alvin rider på familje dagen i Vilbergen i sommras på en av hageby ridklubbs hästar! Super kul!

Lussebak Och städ!

Idag har jag och Alvin bakat lussekatter och städat, Lussekatterna vart så goda.
Imorgon är det stallet och Alvin får följa med eftersom han fortfarande inte vill gå till dagis så då får han följa med och mysa där ist, Han tycker ju så mycket om hästarna så länge det inte e jätte kallt ute :)

- Alltså vi har fått nå så jävulskt irriterande grannar, Dem ringer på här för minsta lilla asså Alvin jag och Daniel höll på busa vid halv 9 med Alvin och han tycker de e så roligt så han springer fram och tillbaka från sovrummet till vardagsrummet, 20:40 ringer grannen på dörren asså ska man inte få busa ? Okej om klockan var över 22 och det dunsade i golvet konstant men nu vare 10 min sen va dem på dörren!! Så irriterande. Vid 22 skare va tyst här men hallå 20:40 ska man inte kunna roa sig och busa med sitt barn innan läggdags, suck säger jag bara!!

VAD KAN VI GÖRA ? Hjälp!? Vi måste ju kunna få busa med sonen några minuter utan gnäll :/

Saknar dig min vän!



- nu går du i en annan värld,
Jag tror den kallas himlen
och jag har aldrig varit där
Men när jag ser på alla stjärnor över
himlen
så önskar jag att du var här
Och nu kan jag bara säga

Kom tillbaks. ♥
 

Lördag 2012-12-15

Idag hade vi tänkt åka pulka men vädret var så kasst,blött osv så det vart att åka handla go middag(kött, pommes svampsås samt sallad) yammi, Sedan Lördags mys till kvällen :) Har bokat resa till Umeå nu också över julen awesome, Så det blir en natt i hudiksvall hos Farmor med pappa & sedan den 23e blire jul handel och sedan vidare till Umeå :) Så julhelgen spenderas i umeå med mamma och syskonen. Vad har ni för er i jul?

I will not be silent!



Me and my baby, Everything i do - i do it for you <3

I tvist med dagis & en ledsen unge!

Hamnat i tvist med min sons Dagis huvva ligen asså helt sinnes sjukt hur man får bete sig,
Det började redan då han börja på dagis, Han kom hem vid fler tal gånger och sa att han blivit slagen vilket vi tog upp med fröknarna, vad hände? Jo vi vart ignorerade och dem sa det är säkert bara på lek vi har då inte märkt någe & inget gjordes så till slut prata jag med en annan dagis fröken på småbarns avdelning och hon hjälpte mig och tog tag i det och barnet som vart elak mot honom sen hörde vi inge mer om att Alvin blivit slagen, Sedan gör några veckor sen när min sambo hämta Alvin så sa dem att han hade mått illa under dagen och legat o vilat, Just den perioden då magsjukan cirkulera, ringer man inte föräldrar då och ber dem komma ditt och kanske ta honom hem?
men iaf sen igår Lucia dagen Alvin hade längtat till få vara tomte och lussa för oss men när vi kom till dagis så började personalen med att Alvin har ögon inflamation, say what? nej säger jag det har han inte det var 2 veckor sen och då fick han pencilin för det ögondroppar men dem hävdar bestämt att han får inte vara där pga han var ju sjuk och det smittas ju så fruktansvärt, Vi har varit i kontakt med läkare och han har konstaterat finns inge tecken på ögon inflamation & vad fick fröknarna det i från? Jo han hade haft nå lite kladd i ögat en dag tidigare... hmm..
Men dagen innan vare inge problem men när vi åker 30 min för att komma till dagis då ska vi helt plötsligt vända och de e en massa problem, Detta tog dem med oss framför ALLA dagis barnen Alvin skämdes börja gråta och trodde barnen nu skulle prata om honom och säga nått om det när han kom tillbaka .  varför skickar man hem ett barn som tros ha ögoninflamation bara för lite gegg ? men man skickar inte hem ett barn som mår illa? Detta tog vi iaf upp med chefen och nu ska ett möte ordnas med personal och Chef den 8 Januari! Alvin har inte ens vart röd och vid ögon inflamation så är dem röda och irriterade i ögat samt rinnande så vad baserade dem ögon inflamation på? Ah jo lite geg i ögat som kunde ha vart vad som hellst? Idag iaf INGENTING i ögonen inte igår häller, Detta resulterade i att Alvin fick inte va med på Lucia tåget han sett framemot så mycket med sina vänner samt en ledsen kille som alltid tjatat om att få komma till dagis Varje dag till idag har han inte ens pratat om dagis.
Helt sjukt hur man kan bete sig på förskolan asså!
 


Alvin när han var 2 år och Lussade på dagis i Umeå <3

en hel dag ute hoS svärfar & mia.

har vart ute på kolmården hela dan och fixa bilen så förhoppningsvis går den igenom besiktningen på måndag :-) annars har vi bah slappat o tare lugnt ikväll. skön helg hare varit!

Godnatt bloggen & alla fina läsare!

Nu stänger jag ner datorn och struntar i svampbob sorry :,(  Men jag orkar inte kolla mer på svampis på MTV .
jag älskar svampbob han e gudomligt rolig, tror jag ska ladda ner lite på datorn till en annan dag och kolla på hihi..
Nej God natt!

I´m not gonna need you if i fall.

I'm not gonna need not gonna need
Not gonna need you if I fall
So why am I crying
I'm not gonna miss not gonna miss
Not gonna miss you not at all
So what am I doing here on the floor crying.
 

Gratti Awa!

Jaha nej nu känner jag att det vart mycket NH och Academiskt så ni som inte rider eller håller på med hästar vill ju inte läsa sånt för ni fattar endå inget vad jag pratar om hur mycket jag än förklara men till er har jag inte så mycket mer att säga idag mer än att Awa eller fad hon heter vann Xfactor Grattis till henne & vi har haft goda vänner här på middag min sambos bror och hans nya :)  Trevligt. Älskling somnade strax innan 21 hmm trött han, Alvin la sig strax innan kl 22 :P och nu är jag bara vaken och ska kolla Jersey shore eller vad de heter för det är typ det enda som e se dugligt nu på TV :p .

Randy Byers

 Den här videon på Randy byers Horsemanship grouds work är super bra
så jag kände för att dela med mig av den också nu när vi endå är i gång och bloggar om
akademiska & NH ;)

NH - att leda.



Minns ni när jag berätta om NH tidigare om att leda?
Här har ni en film som nästan är hel efter vad jag träna mina flickor - För mig grunder, att leda, transporteras
mer lek av det hela samtidigt som häster lär sig vem som bestämmer & det är kul, här har dem endå kommit väldigt långt i sin träning då hästen lyder direkt en häst som inte vet mkt eller vill som sakt inte visa respek för sin ägare går det inte så här fint från början men med träning går allt right? Ha bara tålamod, Men som sakt en grund att på börja med NH visa vem som bestämmer, utan slag, spön etc på ett naturligt sätt lära hästen visa respekt och lära sig vem som är ledaren, Utan bestraffningar, Enda bestraffningen du använder är rygga 2 max 3 steg sen börja om :)

NH - Natural horsemanship det här jobbade jag mycket med mina två hästar att leda,
(& Transportera då islandshästen min inte tyckte om transportern så fort vi skulle iväg var vi tvungna starta 2 timmar innan träning.)
När du går brevid din häst ska den veta att jag bestämmer  - jag är ledaren.
Mina hästar var som hundar & förstod vem som bestämde in och ut ur hagen gick dem utan grimma,
Mina fina flickor :p  Dem fick lära sig den hårda men rättvisa skolan xD

 (många brukar se ut som frågetecken när dem frågar mig vad jag gjorde i NH och jag svarar mest bara grunder xD) Så jag måste förklara vad grunder för mig är ;

att leda din häst.
sadel träningar osv
kunna transporteras.
Dvs när jag står på mark och tränar hästen på backen ;) .
NH i ridningen är lite mer komplicerande än vad jag orkat med att lära in ordentligt, men äre nån som vet en kurs i NH så KOMMENTERA KOMMENTERA!!
 

Bent Branderup academic riding!

 


Jag fascineras så av denna knapstruper som är hel blind, alltså blind på båda ögonen.
Brent Branderup han rider enligt den akademiska ridkonstens filosofi och han är enligt mig en legened
& han rider som en dröm, Malin baryard släng dig i väggen med din ridning :)

Fredag äntligen!

Idag är jag sjukt trött och jag  är sjukt less på att snora och hosta snälla kan jag gå bli frisk?
Fredag äntligen, Slippa åka fram och tillbaka till Eneby för o lämna ungen på dagis bara vara hemma och slappa,
tror visst bestämmt att vi ska till Biltema idag?  Annars bara vara hemma och känner jag min pojkvän rätt så kommer han nån gång under dagen ringa mig för och be mig gå på bolaget till han då han aldrig pallar efter jobbet sen äre ju helg också ^^ Jag och Alvin ska iaf köpa fredags mys på Gotthörnan & cola :)
 
 
Fredagar is the best day - Me Love Friday! :D

Vill bli frisk Nu!

Åh jag vill bli frisk , skippa halsont osv osv please?
 Idag har jag vart i stallet fixat åt finase Tyrone gick super, han har vart halt från start sen jag blev medryttare men det gör inte mig nått det är kul o pyssla osv mocka o fixa mat o allt annat där till anledningen till att jag inte ville eller hade orken till att ta hand om arabkorsningen som hade skada och skulle markarbetas i 15 min dem dagar jag var ute e för att dem gick på lösdrift & det var 1,3 mil att åka så det kändes inte så roligt att bara åka ut för kanske 15 min markarbete och lite borstning det känns som resan fram o tillbaka och väntan är mer än vad jag får ut hos hästen, Så därför jag tycker det här är helt okej och super trevligt att bara åka ut gå en lite promenad mocka fixa mat och fixa o dona det är som sakt mer stall fix än åk och vänt tid ;)  - Hade massa andra som var väldigt intressant också men lite oseriösa och 30 min gång väg hit och ditt och de funkar ju på sommrarna men dock inte på vintern hellst ;) 

Dålig uppdatering som har sina orsaker!

Ja fyfan håller på hostar sönder mina lungor jag, nå sjukt jävulskt jobbigt!
Ikväll blir det att åka upp till stallet får skjuts orkade inte ta bussen så det blir nu efter middagen eller nå sånt att åka upp och fixa hos Tyrone :)   I helgen har vi flyttat från slåttergatan till Vilbergen, Saknar den lilla mysiga lägenheten på slåttergatan, fast endå skönt med större, det kommer nog ta ett tag och vänja sig.
Idag har jag fixat med att ringa runt och ändra adressen hos olika bolag så räkningarna våra kommer rätt :P Tog aldrig eftersändning på posten så fick ringa runt själv och ändra adressen :) men d gick ju fort endå!
RSS 2.0