I tvist med dagis & en ledsen unge!

Hamnat i tvist med min sons Dagis huvva ligen asså helt sinnes sjukt hur man får bete sig,
Det började redan då han börja på dagis, Han kom hem vid fler tal gånger och sa att han blivit slagen vilket vi tog upp med fröknarna, vad hände? Jo vi vart ignorerade och dem sa det är säkert bara på lek vi har då inte märkt någe & inget gjordes så till slut prata jag med en annan dagis fröken på småbarns avdelning och hon hjälpte mig och tog tag i det och barnet som vart elak mot honom sen hörde vi inge mer om att Alvin blivit slagen, Sedan gör några veckor sen när min sambo hämta Alvin så sa dem att han hade mått illa under dagen och legat o vilat, Just den perioden då magsjukan cirkulera, ringer man inte föräldrar då och ber dem komma ditt och kanske ta honom hem?
men iaf sen igår Lucia dagen Alvin hade längtat till få vara tomte och lussa för oss men när vi kom till dagis så började personalen med att Alvin har ögon inflamation, say what? nej säger jag det har han inte det var 2 veckor sen och då fick han pencilin för det ögondroppar men dem hävdar bestämt att han får inte vara där pga han var ju sjuk och det smittas ju så fruktansvärt, Vi har varit i kontakt med läkare och han har konstaterat finns inge tecken på ögon inflamation & vad fick fröknarna det i från? Jo han hade haft nå lite kladd i ögat en dag tidigare... hmm..
Men dagen innan vare inge problem men när vi åker 30 min för att komma till dagis då ska vi helt plötsligt vända och de e en massa problem, Detta tog dem med oss framför ALLA dagis barnen Alvin skämdes börja gråta och trodde barnen nu skulle prata om honom och säga nått om det när han kom tillbaka .  varför skickar man hem ett barn som tros ha ögoninflamation bara för lite gegg ? men man skickar inte hem ett barn som mår illa? Detta tog vi iaf upp med chefen och nu ska ett möte ordnas med personal och Chef den 8 Januari! Alvin har inte ens vart röd och vid ögon inflamation så är dem röda och irriterade i ögat samt rinnande så vad baserade dem ögon inflamation på? Ah jo lite geg i ögat som kunde ha vart vad som hellst? Idag iaf INGENTING i ögonen inte igår häller, Detta resulterade i att Alvin fick inte va med på Lucia tåget han sett framemot så mycket med sina vänner samt en ledsen kille som alltid tjatat om att få komma till dagis Varje dag till idag har han inte ens pratat om dagis.
Helt sjukt hur man kan bete sig på förskolan asså!
 


Alvin när han var 2 år och Lussade på dagis i Umeå <3
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0