ackelina :-)sweet :-) mity och sussies värk XD

Helgen var awesome!

Min helg vart helt awesome trotts att jag var på min älskade väns begravning, Hjärtat gjorde så fruktansvärt ont, att se kistan, jag borde inte ha varit där,DU borde varit här ist, you sould be walking on the streets! Jag saknar dig iaf!

Helgen bestod av iaf lite fest, Svärmor och svägerskan & jag vi gick ut på krogen en sväng och körde lite BODENSTYLE ^^ hahaha... ehm, Ja vi  var hemma kl 1 ca, Sedan Lördag festade allihopa och vi gick ut på ny öppnade klövern, Fyfan för folker där asså (inte alla, absolut inte alla) men en hel del usch.. 
Men kul hade vi iaf sedan hemma, alla bröderna träffades och vi hade jävligt roligt fram till sena natten, På morgonen gick jag och sussie lös på sminket och vårt offer vart stackars Acke nu mera AckeLina. ;) En bra bild kommer på våran nya vän! xD haha.. Men nu e vi iaf hemma och kan säga jag känner mig jävligt sliten fortfarande sov typ hela dan fram tills nu, för nu ere iaf dags att röra sig och hämta Alvin på dagis sen måste jag städa undan lite hemma för i morgon kommer sussie & thommy på middag hära :)

veckans ragg !ledigheten slut dåååh!

då var ledigheten slut och jobbar helgen tar vid buhu pallar inte jobba helg såååå tråkigt speciellt när man icket får betalt för det :-\ aja sista helgen iaf på praktiken så nu återstår bara 2 veckor kvar av självaste praktikperioden. :-)

Vilostund!

Alvin är på dagis & här sitter jag dö trött, Ska lägga mig ner i soffan tänkte jag och kolla på Desperate housewifes har sett alla serier förutom sista men serien e bra och jag väljer att se den igen fast på TVn ;) EN anledning till att få lägga sig ner ;) Uppdaterar senare nu vilo stund!

Just follow my heart.- en ledig dag till sedan jobba helg, praktik över en helg totaly värdelöst!

efterlyst ikväll.

ni alla kollar väl efterlyst ikväll? joakims fall tas upp denna vecka igen!Min dag!

Daniel är och kollar på bil idag kan ju alltid hoppas han kommer hem med den också :) 
Ehm, Idag har jag vart hemma med Alvin har ju egentligen praktik men Alvin har vart dålig så men imorgon åker jag på praktik och Alvin på dagis, så får det bli!  Haft en nå jävulsk halsbränna hela dan har dock inte tagit nå medicin för halsbrännan trotts att jag var på apoteket och handla , har bara inte orkat. har inte gjort nå mat ennu men antar att jag måste ta mig i kragen och göra det då Daniel kommer hem snart och vi måste äta nånting allihopa. Undra bara vad?

Signalement på gärningsmännen!

Joakim knivhöggs och sedan stampade de på hans huvud. Nio dygn senare avled han på sjukhuset.
Polisen har fått in många tips men behöver fler. Alla tips är viktiga och kan leda förundersökningen vidare.

Här är signalementen på gärningsmännen:

Signalement 1:

Vita skor

Ljusa jeans

Svart huvtröja

Smalt byggd

Maskering för ansiktet

Svarta handskarSignalement 2:

Svart huvtröja

Mörka jeans

Ljusgröna/blå sneakersSignalement 3:

Svarta skor

Mörka jeans

Svart huvtröjaVet du något om dödsmisshandeln? Ring Efterlyst på 08-702 00 90.

Joakim Karlsson - I will always remember!Den här dagen, Du var så glad, och skrattade hela tiden kramade mig så hårt och bara skrek av lycka.
i will always remember you<3
 

If i see you .- Joakim min vän jag saknar dig, varje dag, varje timme, minut & sekund i mitt liv,
Det här är inte rättvist du var så ung, Du hade hela livet framför dig. :'(
Its hard to try move on. Jag vet att du vakar över oss all the time, Du ska få rättvisa det ska vi se till, Jag lovar
tar inte polisen dem snart , så kommer vi ta dem, vi ska leta bakom varje sten varje löv tills vi hittar dem. I promese <3

Sorgen jag känner.

Hur kan man mörda någon så brutalt som dessa 3 män gjorde mot min älskade vän? Jag kan fortfarande inte förstå, han var så älskad av oss, han hade alltid ett leende på läpparna och var man ledsen drog han alltid ett skämt så smile groparna kom fram och slutade alltid med att man låg dubbelvikt och skratta så tårarna spruta ist.
Joakim, Saknaden efter dej är nå så otroligt smärtsamt, jag önskar du bara var här!! 

Snälla ni jag ber er som läser min blogg, Gå med i gruppen Hitta jockes mördare, på facebook.
Vi vill att Jocke ska få frid, det kan han få när dem här 3 åkt fast .
 
 
 

Till Minne av Joakim!

 
 
I Miss you ♥

älskade vännen har somnat in.

joakim somnade in i söndags därav dålig uppdatering, vart chockad o så sjukt jäävla jobbigt men efter avsnittet efterlyst igår så tog dem fast idioterna som tog våran joakim i från oss, vila i frid joakim förevigt älskad och saknad<3
Är i rimbo hos pappa gått på marknaden fynda en hel del men vad tar jag en annan dag.
RSS 2.0