Vila i Frid Joakim <3

Denna är till minne av min älskade vän Joakim, som miste livet i vallentuna centrum i det meningslösa gatuvåldet.

1990-03-05 - 2012-09-21.

Alvin övar på åka sin nya skateboard

Dolphine show :) look!

fames.se

http://fames.se/jennifeer den nya bloggen klicka er in ditt ist för mer info om varför jag bytte, och mycket mer uppdateringar!!!

sleep tight.

ni glömmer väl inte att jag bloggar nu mer hos fames ? http://fames.se/jennifeer klicka er in där ist massa uppdateringar flera gånger om dan!!!! :)


Longering

fames!

Jag har bytt bloggportal ett tag xD blogg.se buggar så på mobilen och jag vill kunna ha ett fel fritt blogg från mobilen när jag är ute osv :) Så följ mej på http://fames.se/jennifeer ist :)

I feel Hopeless.

Ibland måste man göra beslut som gör nå fruktansvärt ont, Beslut man inte kan ta eller man ska egentligen behöva ta, Men just idag, Just nu tog jag ett beslut som tynger i hjärtat och känner att jag vill bryta i hop men jag har fått nog nu, En dag kanske jag kan ändra detta beslut om förändring sker, För er som läst om mitt liv eller delar av det iaf förstår nog vad detta beslut gäller!? Jag kan inte säga så mycket mer.

Fames är det som gäller.

http://fames.se/jennifeer http://fames.se/jennifeer http://fames.se/jennifeer http://fames.se/jennifeer http://fames.se/jennifeer http://fames.se/jennifeer http://fames.se/jennifeer http://fames.se/jennifeer http://fames.se/jennifeer http://fames.se/jennifeer http://fames.se/jennifeer http://fames.se/jennifeer http://fames.se/jennifeer

Then when its over and its gone.

 

No one will ever understand how much it hurts.

It's like you're screaming and no one can hear. You almost feel ashamed that someone could be that important, that without them you feel like nothing. No one will ever understand how much it hurts. You feel hopeless, like nothing can save you. And when it's over and it's gone, you almost wish you could have all the bad stuff back, so you can have the good.
 
 

Same old empty feeling in your heart.

Det är konstigt att man kan gå från Lycko rus till helt nedstämd på bara några sekunder och känna sig helt slut körd, som om man legat och gråtit i tim tal, Eller just haft en panikångest attack, skum känsla måste jag tala om!
Jag har iaf gjort det tuffaste beslutet i mitt liv tror jag? Förutom att sälja min häst då, Vad vill jag inte skriva i bloggen :) Men jag mår bra och de e hvudsaken iaf right ? :)

Så lycklig!

Åh jag e så lycklig så jag vet inte vad, haft efter sååå många år kontakt med Röst frá völlums ägare, Såååå nära men endå långt bort, Lilla islandshästen, Jag vill så gärna se henne igen om bara så för en gång, Hon var min första egna häst som jag hade på foder, Hon gjorde mig såå lycklig och kände mig så hel med henne :) Mitt hjärta! Jag har träffat Skip för 2 år sen, Nu vill jag inget hällre än träffa Röst också, Älsklingen!  jag vill så gärna, Tårarna vill bara rinna men måste hålla emot, Efter så många år som jag letat, att bara 2 mail kan göra en så lycklig, Jag kommer aldrig aldrig glömma mina 2 hjärtan som gjorde mig hel.Röst på sommarbete :) Den sommarn tillsammans var den bästaste, Vi bada tillsammans, galoppera på ängarna,
red i skogen och bara myste, jag hade dem två mest fantastiska hästarna denna sommar, mitt liv, mitt allt, Ni har en speciel plats i mitt hjärta, jag bevara oss, våra minnen där föralltid <3

praktik .

står och väntar på bussen pp väg till praktiken, jag lovar jag är dö trött, men snarr ledig 2 hela dagar usch vad jag ska sova då jag och tidiga morrnar går inte hand i hand :p

juste, prata med Lena igår som äger min fd foderhäst åh så härligt det va, Röst mår bra och rids ibland, annars är hon i hagen och läxar upp ung hästarna :p hon lärde sig nånting på dem åren hos mig iaf ;) saknar den hästen så mysig! Tack du som tipsa om Röst "bebis" som va till salu det ledde mig vägen till Lena som fortfarande äger Röst som jag letat efter dem bara för atr få höra hur Röst har det, tyvärr har dem ju flyttat till gotland så de va långt för och hälsa på! men jag hoppas på kort från Lena snart på Röst :)

Dålig uppdatering!

Lite dålig uppdatering här, Men har varit i hallstavik & Rimbo hälsa på lite :) samt att varit på manifestation till minne av Joakim :) Tände ljus etc! Uppdaterar senare måste fixa en grej återkommer om vad senare :)

nya ridbyxor + strumpor!

hade ett par helskodda i ca 7 år kanske väldigt slitna o korta i bena perfekta på sommarn när man drog upp rid byxorna så de gjorde inget för ca ett år sen kom första hålet och jag köpte nya då enkla snygga billiga, höll fan inte ens ett år så idag la jag några extra hundra på helskodda svarta risbyxor 575kr väldigt schysst pris endå så fan nu ska dem här hålla också :p sen fick ett par stallstrumpor följa med hem också för 29 kr eftersom jag handla över 200kr ;)
dessa ridbyxor hade fått bra reapons i både kvalite passform funktion och bekvämlighet så, förhoppningsvis var det ett bra köp ;)

RSS 2.0