Stor vinst ikväll?

Ikväll blir det Tacos till middag, Bingo Lotto spel  med ost och kex blir hur bra som hellst!!
Otroligt nog fick jag med min sambo på att spela bingo lotto också, Hoppas på vinst Typ en iphone 5 kanske?
Jag är egentligen anti iphone för det har vart såå mycket fel och tricks med dessa telefoner  men iphone 5 har faktiskt vunnit mitt förtroende, har inte hört nå fel om dessa lurar sen dem kom och de har vart rätt bra med dem, dock gillar jag inte deras menyer men de kan man ju alltid lära sig tycka om ;) Eller en miljon hade ju inte suttit fel häller ;)

catch me if i fall!

Just nu är det hååårt att heta Jennifer kan jag lova, sååå Mycket som dyker upp och aah, bryta i hop ja tack!!
men det går inte, måste fokusera på studier, på alvin, och framtiden.  Idag har jag vart i skolan men drog vid 3, Alvin var med och han va så stilla och lugn somnade efter ett tag gjorde han, trött efter tandläkaren igår .
Men just nu har jag ingen lust att blogga så mycket utan det kommer ett inlägg lite nu och då för allt e upp och ner och jag har inte så mycket att säga här endå, men nått inlägg kan väl komma, men kanske inte varje dag!

GodNatt ♥

Tusentals Tankar.- Denna låt ger mig tusen tankar, Sebbe staxx beskriver mycket som jag känner igen mig i,
Thorsten Flinck sjunger exakt mina tankar under den jobbigaste perioden, Så denna låt ger mig tusentals tankar.
 

nattis!

 
Nu ska jag försöka sova lite klockan är redan 03:50 :/ God natt peps !

jag har valt...

Jag ville berätta för er om min historia om min uppväxt, och jag ville verkligen få ut den men nu har det kommit fram sååå mkt som jag inte hade en anning om så jag har valt att inte skriva mer om mitt liv, jag har fått gräva upp såå mycket och tagit reda på hur livet var för oss utöver de jag minns och jag vill längre inte berätta mer då det är för jobbigt just nu, Jag trodde jag hade bearbetat detta klart och fått lägga av mig den tunga ryggsäcken och jag hade fel, jag har inte bearbetat detta helt klart och jag har en lång väg kvar värkar  det som så nu måste jag börja bearbeta om vissa saker, vissa kan ske tycker jag borde strunta i de jag krävt fram som jag inte visste och borde inte ha en betydelse idag då det var såå många år sen, Men de kan jag inte då de handlar om mig o min familj, och som har påverkat oss. Så jag kommer inte skriva mer förens jag är helt redo och då startar jag en ny blogg kanske som enbart handlar om detta ämne!

you can hear me cry.

"you can hear me cry, see my dreams all die from where you're standing on your own.
it's so quiet here and i feel so cold. this house no longer feels lïke home"

Whiskey lullaby.

 
-

Besök av en klasskompis idag :)

Idag har jag haft besök av sofie från klassen ur trevligt, massa snack vart det :)

bobiiii ♥my man bob marley :) godaste drycken ever ;)

God Morgon!

jag somnader ganska så på sekunden när jag la mig igår, var såååå trött!!
Just nu sitter jag i soffan och njuter bara, tar de luuugnt, fin Fint väder ute idag, känns som man måste tvinga sig ut en tund idag eller vad säger ni?? :)
 

Nattis!

Jag har sån huvudvärk!!
Jag ska ta och krypa ner till sängs och slå på en film och bara sooova!
Godnattis♥
 

svar på frågor!

Sofia;
Hur känner du han som blev mördad? 
SVAR; Jag lärde känna hans bror, sen började Jocke på samma gymnasie som oss & samma program som jag, så träffades ju varje dag och börja umgås och även på fritiden, vi var väldigt nära vänner och så på de vägen var det!
Han är en sån sjukt under bar vän!

Var han knarkare och bar ofta kniv?
står så enligt folk på Flaschback i alla fall han kallades nått med Jocke och kniven Jocke med kniven eller något sånt.
SVAR; Du ska inte tro på allt som skrivs på flaschback, De e bara spekulationer och folk som tror sig veta fast dem inte gör det, och tyvärr kommer jag inte besvara denna fråga! Han va en människa precis som oss andra, vad han gör/gjorde/gjort tänkte osv är inte relevant, en människa ska inte bli mördad för saker, han bär eller inte bär!

Anonym:
Varför får du inga frågor, bra fråga va? :P
SVAR: Inga frågor? fick in lite iaf, men fler kunde de ha blivit eftersom ni är en hel del besökare!

Linnea:
Hur ser du på livet?
SVAR; oj hur jag ser på livet just nu jag vet inte faktiskt, En svår fråga, jag ska fundera på den och återkomma :P

Varför vill du blir kriminalvårdare?
SVAR; För jag vill hjälpa människor ur kriminalitet, jag vill hjälpa dem som verkligen vill ha hjälp, och alla är värda en andra chans right? Men sen kan jag tycka att våra domar osv kan va mesiga, och min reaktion kring tidigare inlägg om 3 år för mord är ingenting är för att jag tycker så och straffen borde bli hårdare i sverige!Frågestund?!


Hej hopp, En frågestund skulle väl inte sitta fel?
Har ni en fråga passa på att ställ den här och nu på detta inlägg så skall jag göra allt för att ge er ett perfekt svar!

Stoppa våldet!!!

Jag vet inte vad jag ska säga eller kommentera, Jag är såååå ledsen över allt som händer i vår värld, Ska det verkligen få se ut så? Min vän blev brutalt mördad på de värsta sättet man kan bli, knivhuggen, sparkad, slagen & hoppad på, När ska detta få ta stopp? Joakim syster har anordnat ett evenemang, Den 6e April kl 17, en manifestation i stockholm - plattan till minne för joakim samt att man kan uttrycka sina åsikter om detta menningslösa våldet som finns på våra gator, va med oss denna dag, tända ljus och lämna blommor och visa att detta våld som pågår i dag är inte okey!! ! Attenda i evenemanget, Stoppa våldet i minne utav jocke karlsson.  På facebook, Där finner ni mer info!!

3 år sluten ungdomsvård!!!!

3 år sluten ungdomsvård!!!! 3 år ?  Jag vet inte vad jag ska säga längre, Detta känns som ett skämt, 3st misshandlar Jocke till döds, En friad, 1 DOM och 1 internationellt efterlyst, Det borde ligga 3 Domar!! Jag är ledsen, arg och besviken på det här! Det är bevisat att unga människor inte mår bra i fängelsen men so what? Dem som gjorde det här ska fan inte må bra häller! Usch.. Mår illa! 


You just faded away
You spread your wings you had flown
Away to something unknown
Wish I could bring you back.
You're always on my mind
About to tear myself apart.
You have your special place in my heart. ♥

godmorgon!

Jag hatar tidiga morrnar!!!

Provet kändes rätt så okey!

Hemma efter provet, Provet kändes så där det var mycket mycket som skrevs som vi inte läst om i kursen vilket jag tycker e konstigt, men Skrev på allt och det känns endå rätt okej endå :) Så nu bara hålla tummarna för ett minst godkänt :) .

Prov idag.

Idag ska jag ska jag skriva mitt prov i Privat Juridik eftersom jag inte skrev det förra veckan så det blev idag de ska skrivas kl 17. Nervös oh ja, Sitter och pluggar just nu och mycket sitter så det e skönt men en del sitter mindre som jag hoppas hinner få in i huvudet innan kl 17 ;) Samtidigt har jag tvättstugan och ska strax fixa mat så tiden e tight men det e bara läsa så mycket som möjligt och under tiden maten fixas ställa upp anteckningarna i köket :P
Wish me luck! Uppaderar efter provet hur det kändes ;)

Juste!

Härlig lördag!

Inte så mycket bloggande idag, haft en heldag hemma hos Sussie, Thommy och Nova med god mat och efter rätt samt kort spel :) Kom hem för några timmar sen och nu ska jag lägga mig läsa lite ur boken "kokain" och sedan sova imorgon blir det plugga massa massa inför provet på måndag Em :) Godnatt♥

Magiska sekunder.

 

Godnatt!

Har vart en dag i stallet med ett ridpass fick jobba en del idag lilla hästen :)
Alvin red också lite gran, Vilket han tycker va super roligt :) ..
Annars bara tagit det lugnt hemma, Fixat mat och bara latat, Rensat hotmail på ALLA mail nu också var några stycken haha .. Nej men nu ska jag krypa ner en snabb uppdatering bara, e super trött nu! Natti♥

Dömma efter yrke?

Många kritiserar mig för mitt val av yrke och det jag vill göra? jag vill bli kriminalvårdare so what? vill jag hjälpa människor som vill komma från sin kriminalitet så är väl det bra elr? Just nu gör jag uppdrag år kriminalvården för dem med skyddstillsyn och? Jag kritiserar inte andra för deras yrkes val alla gör det dem vill eller hur? Sen tycker jag har man gjort ett brott och blir dömd för det då går man också ta konsekvenserna för det också, vi har val i livet, antingen följer vi lagen och vi slipper ha med kriminalvården att göra eller så bryter vi lagen och hamnar i kriminalvårdens händer, välj! Och själv tycker jag det är bra att det finns människor som vill hjälpa kriminella, för alla borde få en 2a chans! Tips vill du inte ha nått med kriminalvården och göra för du hatar dem så mkt, sköt dig så slipper du, eenklare än så är det inte.

Life is Good!

Hallå , Idag har det vart en spännande dag, Började dagen med lätt tur på hästryggen och massa mys och pyssel i stallet , Sen vare kurs på Frivården vilket var jätte intressant och nu föhoppningsvis blir det ett uppdrag också yaay :) Det går bra nu!  Sommarjobb fixat & cheferna på Äldreboendet jag ska sommar jobba på vill att jag gör min praktik hos dem med så dem prata med min lärare och de var helt okej att jag bytte min praktik till Ringdansen ist :) Livet går bara framåt och jag välkomnar dessa aktiviteter med öppna armar. Life is good, Och med mig har jag mina nära och kära från Himmelen i mitt kors på armen&runt halsen men framförallt i mitt hjärta och det gör mig extra stark och motiverad! :)

Natti Natti!

Nu blir det att kolla på Efterlyst Summering, sedan lägga sig Alvin ska till Dagis imorgon bitti, jag ska iväg till Hästen på Förmiddan och sedan ska Alvin hem, fixa mat och sedan iväg på Kurs på Frivården!
Så nu säger jag Godnatt här så uppdaterar jag i morgon igen :)♥

I mitt hjärta bevarar jag våra minnen föralltid!

- jag saknar dig så mycket att det gör ont min vän, Jag har fortfarande svårt att förstå att du inte kommer skriva till mig på facebook nå mer, Ringa eller smsa. Jag hoppas fortfarande på ditt samtal, och när jag gråter önskar jag att jag kunde bara slå ditt nummer och få höra ditt skratt och uppmuntrande ord, Men de kan jag inte, Nu inbillar jag mig att jag hör dig i mitt inre när tårarna rinner att du endå är runt om fast du inte syns, Älskade vän jag bevarar våra minnen i mitt hjärta och jag kommer aldrig aldrig glömma vår tid, Saknar varje dag! ♥
 
 

Hel dag med Sussie!

Hel dag med Sussie var det idag Awesome, Massa skit snack som vanligt :p
Men i morgon blir en dag i stallet och en hel EM / kväll uppe på Frivården för Kurs awesome, ska bli spännande!

Nu ikväll är det Efterlyst och bara chill, ska strax ta ett varmt bad och varva ner innan Efterlyst och lite plugga ska jag försöka hinna med :) .

to imposible.

Låg och kolla på to imposible (stavning?), filmen kom år 2012. Jag tror d vart rätt iaf, tårar tårar och åter tårar! Verklighets baserad om tsunamin och huvudpersonerna de handlar om finns på riktigt och detta är deras historia om tsunamin, letande, sorg, längtan, sårade, lycka, glädje och ja alla känslor i en och samma film. Rekomenderar att se den verkligen, jag grät nästan hela hela filmen.nu ska jag försöka sova, upp tidigt imorgon, får besök kl9 :).

Mitt Barn ♥

 

 
- Det finaste jag har är mitt barn.
Du ger mig en mening med mitt liv♥
 
Allt jag gör, gör jag för dig.

Arbetsintervjuv!

Idag har jag vart på arbetsintervjuv, Kan man kalla det så när man sökt sommar jobb? xD haha ..
Iaf det var på Ringdansens äldreboende och det lät ju lovande så fick 3 introduktions dagar nästa vecka whoop whoop :) Åhh vad de ska bli så skönt att få jobba lite också, Man har ju som sakt lite strödagar och förhoppningsvis kanske sticks man åt lite extra arbete som timis också! ;) Ehm, ja det var väl det.. Nu ska jag fixa mat och diska bloggar mer ikväll :)

Nu klar med alla frågor så god natt!

 
Nu vart jag äntligen klar med nästan alla frågor 2 stycken kvar som är mer att läsa om som inte direkt är några frågor, men blir att ringa läraren i morgon bitti och råd fråga om vi kan skjuta upp mitt prov nån dag eftersom jag nyligen vart kräk sjuk eller om vi ska köra i morgon endå, Men för min del så vill jag skjuta upp det och läsa på mera. Men men återstår att se imorgon men för andra elevers skull så bör jag vara hemma och det tror jag nog min lärare säger också tills 48 timmar gått :)  Nej nu ska jag lägga mig för jag ska upp tidigt och ringa skolan och sedan tänkte jag ge mig på att städa, Nånting ni inte visste om mig är att jag älskar att städa tidigt på morrnarna till det där morgon programmet som går på tv4 :p för att sen bara sitta i soffan hela förmiddagen och äta frukost;) men det händer inte ofta att jag kliver upp tidigt när jag e ledig eller börjar sent i skolan :P
Förr var jag mer natt människa så då älska jag att städa och göra fint om nätterna för att sen vakna upp till ett skinande rent hem, titta på morgon programet på tv 4 samt Efter 10 och baah mys i soffan hela Förmiddagen :p Det visste ni inte va :P Men inget av detta händer så ofta nu mer städar jag Fredagar eller när det verkligen behövs, men just nu känner jag suget efter en morgon städ och eftersom jag endå ska upp tidigt och ringa skolan så blire en morgon städ i morgon runt 7 tiden ? ;)

Piggare idag :)

Idag mår jag bra och har mått bra hela dagen har till och med käkat :)
Prov i morgon i Privat Juridik 4 kapitel, hmm Hur fasiken ska jag hinna lära mig ? Har ju knappt hunnit bearbetat alla frågor ju, Fast frågan är ju om jag verkligen kan gå imorgon 48 timmar efter sista kräkningen först då ska man ju återgå till skola, dagis etc och först i morgon kväll äre 48 timmar som har gått, så troligtvis blir jag nog hemma i morgon med!? Vill ju inte smitta ner andra människor med den hämska sjukdomen! Så det betyder att jag nog får ytterliggare nån dag att plugga på :). Ska ringa och råd fråga läraren min i morgon och se vad hon tycker, men frågar man mig så jaa då ska jag va hemma minst en dag till!
På tisdag har jag ett till prov, i psykiatri vilket inte är ett måste men jag vill satsa på högre betyg där så jag har valt att skriva det provet, Så jag måste ta och läsa igenom pappret vi fått att plugga till som är en fallbeskrivning sen gå igenom enheterna! Suck! Men tur att provet inte är avgörande iaf för mitt betyg utan klarar jag inte provet så e jag endå godkänd, klarar jag det betyder att jag får högre än Godkänd :) .

Sjukliiing.

Legat o soffan hela dagen vart kräksjuk igår kväll, åkte till stallet som vanligt red en sväng kom hem duscha drog till city gross, vi käka o jag la mig på soffan sen vare igång och hela natten va häääääämsk! så idag har vi bara legat i soffan glott på film hela dan och nu har vi tänt ljus och fortsätter mys i soffan :) har ej kräkts nått idag däremot har jag fått aåna där fina röda prickar i hela anisktet som jag alltid får när jag kräkts, tar i så att mina blod kärl spricker så blir jag rödprickig några dagar :( .

Torsdag 7/3 - 2013

Jag tror det muntliga gick bra igår xD Förhoppningsvis!
Varit och ridit finaste Tyrone i skogen i dag, nå grymt skönt väder  vare idag, underbart att det förhoppningsvis är slutet på Vintern nu! :p  Sommar jobb på G också på äldreboende i Ringdansen, det går framåt hörni ;)
har inte så mycket att skriva om just nu så ska sätta mig och plugga lite gran har en del att göra :)

kör bara kör.

muntlig redovisning. Nervös :/
men jag ska köra på, all in! wish me luck.

själen av en vän. 

5/3-2013 .Grattis min vän 23 år idag!

Hej min vän!

Hej min vän!
Jag vet att jag lova att försöka va stark men ibland går det inte.
Jag svär jag tackar dog för alla minnen, jag hoppas du ser mig från himmlen och blir stolt! Du skulle bli 23år idag, du skulle fira med din familj men istället får du fira den i himmlen med Fredrik och din familj får sitta och lyssna på lögner i rätten idag, det är inte rättvist! Jag läste sjukhus journalerna din och din FUP, det var bland det jobbigaste jag läst och läst flaschback så mycket speckuleringar och fel bild av dig, jag försvarade dig skrev ett långt inlägg om hur du egentligen va, ditt leende, ditt skratt, din humor, stöttning och varma ord och hur glad du gjorde dina vänner, hade man dig som vän hade man en vän för livet men 3 idioter valde din väg, och jag e såå ledsen jag saknar dig! Grattis på din dag vi ses snart! /jennifer.

Be Strong.

moccarutor.

passade på att baka mellan tvättningarna och det blev mocca rutor :)Godmorgon Måndag!

Daniel är hemma och ligger i influensa, Jag själv har värdens tandvärk, men de e tydligen bara min visdomstand som är på väg upp och då kan de göra ont bara pilla i sig massa värk tabletter så värsta smärtan försvinner.
Annars idag blire tvätta kl 14 och massa pluggande!

Pluggar Pluggar och pluggar!

Sitter och försöker plugga till det muntliga provet på Onsdag, blääh orkar inte men måste måste och måste, Tvingade i mig flytande paracetamol för min tandvärk såå äckligt men hade inget annat hemma så för att kunna koncentrera sig och sedan sova så var jag tvungen och måste medge att det hjälper mot den värsta smärtan iaf, även om de fortfarande ömmar när jag öppnar miin käft!  Jävla visdomständer att växa usch! 

Denna vecka känner jag att jag har massa, Plugga för muntliga grupp redovisningen i vård och omsorg 2,
Sedan ska jag plugga till Privat Juridik provet på Fredag också, Uscha men men de e bara ligga i och göra det bästa man kan ;) .
 

Alvin rider för försrta gåången

Tänkvärt!

Fruktansvärt sant!

Satt och Kolla på Lyxfällan tidigare då vare en häst tjej som va med och hon sa nått som var så fruktansvärt sant och det var att - Utomstående som inte håller på med hästar förstår inte vad det betyder för än -  och det e så sant att den som inte håller på med hästar eller äger en häst kan inte förstå vad det betyder för än häst tjej/kille. Har man väl tagit till sig en häst och levt med hästen/hästarna under en lång tid blir det ens "familj" livsstil och det smärtar så fruktansvärt när man måste prioritera om.

Kinesiotape på häst + Tips på kurs som kommer i mars!

 Tid: Lördagen den 23 mars kl 09.00 – 16.00 på Skällsta gård, www.hatunaridskola.se.

Kostnad: 1500:- (inkl 25% moms) Fika, lunch och tejp ingår, max 12 deltagare

Anmälan: Senast den 1 mars genom att betala in 1500:- på
bankgiro nr 5435-1218, Mari Zetterqvist Blokhuis. Skriv namn och tel nr.
 
Anmälnings datum har passerat men reservplatser och ev avhopp kan tillkomma, så är du sugen på denna kurs så ring och kollat plats läge och ev reservplatser tel nr 073-946 96 79.

Kursledare: Cajsa Ericson, Animotion Rehab, www.horsepower.dinstudio.se

tända ljus och mys.Underbara Helg!

I helgen har det varit väldigt dåligt med bloggande, Tänkte samman fatta helgen lite kort,
Fredags, Fick vi besök av Sussie, Thommy och lilla nova käka middag och spela kort, Ungarna fick massa godis och chips o läsk, Senare på kvällen begick jag och Sussie ner till Bowlinghallen och tog oss en varsin cider och gick hem till grabbarna som satt barnvakt åt barna :)  vart en rätt å tidig kväll Nova, Sussie och Thommy sov här, Under kvällen vart det lite kräk kalas misstänkte sedan att ungarna fått i sig massa gottis för senare på lördag åt dem som vanligt igen så då gick vi ner till bowlingen vid 18 tiden och lär ungarna spela :)
Nu äre söndag och vi har vart i söderköping och små shoppat lite på dollar store sedan blev det middag med tända ljus framför tvn :) och nu tar vi det bara lugnt :)  Hela helgen har det vart väldigt fint väder dock en regn skur kom igår EM men annars övrigt super fint!
RSS 2.0